Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Το “κούρεμα” και η βιωσιμότητα στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Τα μαντάτα που βγήκαν από την συνάντηση της μετοχικής σύνθεσης του 2004 είναι ευχάριστα και πλέον ο στόχος είναι να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της Ένωσης.
Οι τέσσερις μέτοχοι (Νικολαΐδης, Παππάς, Κούλης, Κανελλόπουλος) συναντήθηκαν την Πέμπτη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ερχόμενο σαββατοκύριακο, ώστε να συνεχιστούν οι συζητήσεις για το μέλλον της ΑΕΚ.
 
Μπορεί οι μέτοχοι του 2004, να δεσμεύτηκαν να πληρώσουν τα χρέη που δημιουργήθηκαν, ωστόσο πλέον ο στόχος είναι να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της Ένωσης.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal”, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρξει “κούρεμα” και οικονομική “ένεση” στην ομάδα με ένα σημαντικό ποσό, ώστε να διατηρηθεί η ομάδα ζωντανή.
 
Αυτό θα επιτευχθεί, κλείνοντας το θέμα με την Morgan Stanley και του ομολογιακού δανείου, ενώ παράλληλα στόχος είναι να βάλουν ένα ποσό στην ομάδα, με μίνιμουμ τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.
 
Απώτερος στόχος είναι να παρουσιάσει η ΑΕΚ ένα φάκελο στην UEFA, όπου τα οικονομικά του συλλόγου θα φαίνονται σε καλή κατάσταση.
 
Αίσθηση όλων στην ΑΕΚ είναι πως αν στην UEFA παρουσιαστεί ένας φάκελος όπου δεν θα υπάρχει το ομολογιακό δάνειο, αλλά θα φαίνονται τα έσοδα από τους μετόχους, ενώ θα κομιστεί και η δικαστική απόφαση από την διαμάχη με τον Μάκη Ψωμιάδη (με απαιτήσεις 21 εκατομμυρίων ευρώ), τότε θα εξασφαλιστεί ευρωπαϊκή και ελληνική άδεια για την νέα σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε