Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Το κύπελλο… μπορεί να περιμένει – Η 20η στροφή της Superleague

Το κύπελλο… μπορεί να περιμένει – Η 20η στροφή της Superleague
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μπορεί να κοντράρονται την ερχόμενη Τετάρτη στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, όμως οι αγώνες απέναντι σε Εργοτέλη και Ξάνθη είναι αυτοί που προέχουν. Κρίσιμο ματς στο Καυταντζόγλειο.
17.15 Ηρακλής – Κέρκυρα (NOVA)
 
Μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες ο Ηρακλής επιστρέφει στο Καυταντζόγλειο και θέλει το τρίποντο για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο γηραιός επιθυμεί να πάρει και “εκδίκηση” για τον αποκλεισμό του από τους προημιτελικούς του κυπέλλου. Ο Ουζουνίδης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αφού αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τους τραυματίες Βουτσιά, Γιακόμπ, Παπαστεριανό, Ηλιάδη, Σζοτ, Καρλίνιος και τους τιμωρημένους Ντάνι, Αραμπατζή. Το ντεμπούτο του με την ομάδα αναμένεται να κάνει ο Ζοέλ Επαλέ.
 
Η Κέρκυρα από την άλλη ταξιδεύει χωρίς προβλήματα στη Θεσσαλονίκη. Η νίκη επί της Λάρισας ήταν σημαντική αλλά από μόνη της δεν μπορεί να εξασφαλίσει στους Φαίακες την παραμονή. Ο Μπάντοβιτς γνωρίζει ότι θα πρέπει η ομάδα του να πάρει και εκτός έδρας βαθμούς και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague.
 
19.30 Ξάνθη – ΑΕΚ (ΝΕΤ)
 
Η Ξάνθη αποτελεί μία από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της Superleague. Τη μία εβδομάδα κέρδισε στο Κλ. Βικελίδης τον Άρη και την άλλη έχασε από τον Εργοτέλη στα Πηγάδια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, που σίγουρα επιθυμεί μεγαλύτερη σταθερότητα, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λυμπερόπουλο, Αλτιπαρμακόφσκι και Μπούγκα.
 
Η ΑΕΚ μετά τη “σφαλιάρα” από το Βόλο θέλει τη νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους, μιας και την Τετάρτη υπάρχει η ρεβάνς κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Χιμένεθ αντιμετωπίζει και πάλι πολλά προβλήματα αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Δέλλας, Καράμπελας, Μπλάνκο αλλά και οι τραυματίες Γεωργέας, Μανωλάς.

Χιμένεθ: “Δεν είμαστε ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός”

 
19.30 Παναθηναϊκός – Εργοτέλης (NOVA)
 
Η ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη ψαλίδισε τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για τον τίτλο και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για το παραμικρό λάθος. Ο Φερέιρα απέκλεισε από την αποστολή τους ανέτοιμους Μαρίνο, Γκαρσία και τους τιμωρημένους Σαριέγκι, Σπυρόπουλο.
Με δύο προβλήματα ταξιδεύει στην Αθήνα ο Εργοτέλης. Οι τιμωρημένοι Λεάλ και Ρουμπάκης έμειναν στην Κρήτη και ο Καραγεωργίου αναμένεται να παρατάξει αμυντικά την ομάδα του με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.
 

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superlague:


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
 
17.15 Ηρακλής – Κέρκυρα (NOVA)
19.30 Ξάνθη – ΑΕΚ (ΝΕΤ)
19.30 Παναθηναϊκός – Εργοτέλης (NOVA)
 
Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011
 
15.00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (NOVA)
15.00 Πανιώνιος – Καβάλα (NOVA)
17.15 Λάρισα – Πανσερραϊκός (NOVA)
17.15 Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός (NOVA)
19.30 Άρης – ΠΑΟΚ (NOVA)
 

Βαθμολογία μετά από 19 αγώνες

 
1. Ολυμπιακός 48
2. Παναθηναϊκός 41
3. ΠΑΟΚ 33
4. ΑΕΚ 30
5. Καβάλα 27
6. Εργοτέλης 25
7. Ατρόμητος 25
8. Ολυμπιακός Βόλου 25
9. Ξάνθη 24
10.Άρης 24
11.Κέρκυρα 23
12.Ηρακλής 22
13.Πανιώνιος 20
14.Αστέρας Τρίπολης 19
15.Πανσερραϊκός 16
16.Λάρισα 14

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε