Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Το ματς της χρονιάς στο “Βικελίδης”

Νέτο και Μουσλίμοβιτς θα δώσουν πολλές μάχες στο Κλεάνθης Βικελίδης
Νέτο και Μουσλίμοβιτς θα δώσουν πολλές μάχες στο Κλεάνθης Βικελίδης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες. Το κίνητρο του δικεφάλου για τον τίτλο κόντρα στην επιθυμία των κίτρινων να του “κόψουν” τα φτερά.

Το Κλεάνθης Βικελίδης θα ζήσει μεγάλες στιγμές την Κυριακή το απόγευμα. Οι φίλοι του Άρη έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια και η ατμόσφαιρα θα είναι σίγουρα “καυτή”.

Οι προπονητές των δύο μονομάχων δεν έχουν ιδιαίτερους πονοκεφάλους. Ο Κούπερ δεν υπολογίζει στον Φερνάντεζ ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του.
 
Η αποστολή του Άρη: 
Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Χαβίτο, Νέτο, Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο, Νασούτι, Αράνο, Γκαρσία, Κάμπορα, Αντού, Τζόνσον, Αραβίδης, Λαμπριάκος, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Βαγγέλη, Ναφτί.

Ο Αργεντινός έχει κατασταλάξει στους 9 από τους 11 που θα ξεκινήσουν το ματς. Ο Σηφάκης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Ο Νέτο θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και κεντρικό δίδυμο οι Ρονάλντο και Νασούτι. Ο Πρίττας με τον Ναφτί θα πάρουν θέση στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Κάλβο θα βρίσκεται αριστερά. Στην επίθεση θα παίξουν οι Κόκε και Κάμπορα. Για τις άλλες δύο θέσεις ερίζουν οι Βανγκέλι-Αράνο και Μεριέμ-Χαβίτο.
 
Από την άλλη ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
 
Η αποστολή του ΠΑΟΚ
 
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Γκαρσία, Ιβιτς, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς και Φωτάκης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει με τους:
Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Κοντρέρας και Λίνο στην άμυνα. Στο κέντρο, θα αγωνιστούν οι Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σορλέν. Μπροστά τους θα είναι ο Ίβιτς και στην επίθεση ο Μουσλίμοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε