Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου – Συγκινητικές στιγμές στο Γκούντισον Παρκ(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι φίλαθλοι της Έβερτον έδειξαν σε όλον τον Πλανήτη ότι το ποδόσφαιρο ενώνει. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Νιούκαστλ στο Γκούντισον Παρκ, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και ζήτησαν δικαιοσύνη για τους 96 νεκρούς οπαδούς της Λίβερπουλ.

Το ποδοσφαιρικό “μίσος” μεταξύ της Έβερτον και της Λίβερπουλ είναι δεδομένο όμως εκτός του γηπέδου οι φίλαθλοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Αυτό απέδειξαν οι οπαδοί της Έβερτον που σηκώθηκαν όρθιοι και με το χειροκρότημα τους ζήτησαν την απόδοση δικαιοσύνης για τα θύματα του Χίλσμπορο.

Στα μάτριξ υπήρχαν οι φωτογραφίες των 96 θυμάτων ενώ στο κέντρο του γηπέδου δύο παιδάκια με τη φανέλα της Έβερτον και της Λίβερπουλ σχημάτισαν τον αριθμό “96”.

Οι εικόνες είναι συγκινητικές και η απαίτηση όλων είναι έστω και καθυστερημένα να αποδοθούν ευθύνες για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τραγωδία.

Στα αγωνιστικά η Νιούκαστλ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Μπα στις καθυστερήσεις. Το 2-2 αδικεί την Έβερτον που είχε πολλές ευκαιρίες αλλά και δύο γκολ που ακυρώθηκαν. Ο Μιραλάς ξεκίνησε στην ενδεκάδα και ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε