Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το… μπόι του Γκουλόν και ο καύσωνας

Με το θερμόμετρο να “χτυπάει” κόκκινο πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στην Κύπρο. Πρώτη γνωριμία του μεγαλόσωμου Γάλλου μέσου με τον Χιμένεθ και τους “κιτρινόμαυρους”.
Μίτσελ: Ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου!

Η αποστολή του “δικέφαλου” βρίσκεται στην Κύπρο, όπου θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις και εκεί θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό αν ο Χέρολντ Γκουλόν θα υπογράψει στην ομάδα.

 
Ο Γάλλος μέσος έκανε το πρωί της Τρίτης την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ΑΕΚ. Ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του δεν μπορούν να βγουν, αφού η πολύ υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία στη Μεγαλόνησο ανάγκασαν τον προπονητή της «Ένωσης να ρίξει πολύ τους ρυθμούς προπόνησης, η οποία περιορίστηκε σε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας.
 
Από… μπόι πάντως ο Γάλλος εντυπωσιάζει, αφού το 1,95 ύψος που έχει, αλλά και η σωματοδομή του θυμίζει πολύ τον Ντιόπ.
 
Ο 23χρονος άσος, μάλιστα, δείχνει να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς προπονείτο με τη δεύτερη ομάδα της Μπλάκμπερν. Μένει να φανεί στο αποψινό φιλικό με την Ανόρθωση (21:00, Conn-X TV Sports 2) αν η απραξία της περασμένης σεζόν (μόλις 60 λεπτά συμμετοχής συνολικά) τον έχει επηρεάσει.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε