Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το ντέρμπι άρχισε νωρίς

Δύο ημέρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι
Δύο ημέρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι, οι ΠΑΕ των δύο ομάδων ήρθαν σε ρήξη με αφορμή μία σουίτα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Χαρτοπόλεμος μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού με αφορμή τη σουίτα που θα φιλοξενούσε τα μέλη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Άκαιρη χαρακτηρίζουν οι πράσινοι την ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Λίγη ώρα χρειάστηκε να περάσει για να απαντήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση της ΑΕΚ που έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η απάντηση του Παναθηναϊκού που καλεί και πάλι τα μέλη του Δ.Σ της ΑΕΚ να παρεβρεθούν στο ΟΑΚΑ.

“Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην εκπροσωπηθεί από μέλη της διοίκησής της στο μεθαυριανό αγώνα μεταξύ των ομάδων μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το χώρο φιλοξενίας των εκπροσώπων της διοίκησής της που της παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Προσφέραμε στην ΠΑΕ ΑΕΚ τη σουίτα στη θύρα 29 που βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρων από τη σουίτα που χρησιμοποιεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εξηγήσαμε στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ότι αυτό γίνεται διότι, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που είναι πιθανό να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, η σουίτα που ζητά θα χρησιμοποιηθεί από τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η σουίτα στη θύρα 29 είναι εφάμιλλη με τη σουίτα που μας ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ και παρέχει όλες τις ανέσεις ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στο Δ.Σ. της.

Θεωρούμε τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία άκαιρη λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και προσκαλούμε για άλλη μια φορά το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ να παραβρεθεί στο μεταξύ μας αγώνα.”

Πληρώθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ, πριμ 150.000 ευρώ για νίκη στο ντέρμπι 

Δείτε βίντεο από τις αναμετρήσεις ΠΑΟ – ΑΕΚ τα τελευταία 50 χρόνια

Παίζουν Νίνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα στο ντέρμπι

Στη Λεβάντε ο Χουανφράν

Αγόρασε Τζιόλη η Σιένα 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε