Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το ντέρμπι που δεν έχει ξαναγίνει – Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κάποτε τα παιχνίδια τους έκριναν τίτλους και ευρωπαϊκά εισιτήρια, όμως απόψε ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται μόλις τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη υποδέχεται την ουραγό ΑΕΚ σε μία “μάχη” επιβίωσης”.

Ποτέ ξανά δεν έχουν κοντραριστεί κάτω από αυτές τις συνθήκες οι δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο ομάδες έχουν μαζί 14 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή μόνος του ο Αστέρας Τρίπολης.

Η οικονομική κρίση και οι λάθος επιλογές έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ σε πολύ άσχημη θέση και οι δύο ομάδες αναζητούν απεγνωσμένα τους βαθμούς που θα τους δώσουν ώθηση ώστε να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά. Οι Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Φορναρόλι, Μαυρίας, Σο και Πίντο έχουν τεθεί εκτός “μάχης”, ενώ ο Βελάσκες είναι στην αποστολή χωρίς να έχει βγάλει το κανονικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση.

Το μεσημέρι της Κυριακής, όπως το συνηθίζει, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του τους έντεκα που θα παραταχθούν για τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Όσον αφορά την ΑΕΚ η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ανέβασε το ηθικό των παικτών, ενώ ο Λίνεν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Η “Ένωση” θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο και τους Κοντοέ, Κουτρουμπή, Γιάγκο και Βλάχο -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα. Στα χαφ θα είναι οι Φέτσης-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Λαγός (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός) και Φούντας (δεξιά), ενώ προωθημένος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Φουρτάδο (χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη με τον Παυλή). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε