Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Το “ντόμινο” στους πάγκους στην Πορτογαλία και η…λύση για Ολυμπιακό

Το “ντόμινο” στους πάγκους στην Πορτογαλία και η…λύση για Ολυμπιακό

Συνεχίζονται τα σενάρια από την Πορτογαλία,που εμπλέκουν τους “ερυθρόλευκους” με κάποιον τεχνικό από την Ιβηρική. Τις τελευταίες ώρες γράφουν για ένα “ντόμινο” στους πάγκους Μπράγκα – Πόρτο που φέρνει τον Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου ανάμεσα σε Λεονάρντο Ζαρντίμ και στη Μπράγκα, “φούντωσε” τα σενάρια που ήθελαν τους Πειραιώτες να έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον 38χρονο τεχνικό.

Τις τελευταίες ώρες όμως, οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως υπήρξαν ραγδαίες εξελίξεις και η διαδρομή του Ζαρντίμ… άλλαξε στην πορεία.

Πλέον, ο τέως προπονητής της Μπράγκα πρόκειται να μετακομίσει στην Πόρτο, “εκτοπίζοντας” από τον πάγκο των “Δράκων” τον Βίτορ Περέιρα, τον οποίο οι Πορτογάλοι τον… βάζουν στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό!

Θυμίζουμε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν πλησιάσει την Πόρτο για να ρωτήσουν για τον Περέιρα και είχαν λάβει σαν απάντηση ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ!

Πλέον, μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Περέιρα μένει ελεύθερος και το πρόβλημα της ρήτρας παύει να υπάρχει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε