Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα – Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μόνο η σημαία υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Νέα Φιλαδέλφεια
Μόνο η σημαία υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Νέα Φιλαδέλφεια, ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι πολλά χρόνια “άστεγοι” αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι το θέμα του γηπέδου μπαίνει στην τελική του ευθεία. Συνάντηση με τον νομάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό είχε ο Σταύρος Αδαμίδης.

Σγουρός: Η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει το δικό της σπίτι

Οι σκέψεις του Χιμένεθ για τον αγώνα με τον Άρη

Οι διοικούντες της Ένωσης έχουν λάβει εδώ και καιρό την απόφαση να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδελφεια.

Ο αρχιτέκτονας, Στέλιος Αγιοστρατίτης έχει σχεδιάσει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 28.000 θέσων και ένα κλειστό 5.000 θέσεων ενώ θα μείνουν και 5.000 τ.μ. για εμπορική χρήση.

Το πλάνο καλύπτει απόλυτα την ΑΕΚ, ενώ και η πολιτεία βλέπει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη πρόταση. Η Ένωση, όπως αναφέρει η Score Live, δεν θα ζητήσει τη συνδρομή της πολιτείας στη χρηματοδότηση του εργου. Το συνολικό κόστος αναμένεται να φτάσει τα 70 εκ. ευρώ.

Στη συνάντηση με τον νομάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, εκτός από τον Σταύρο Αδαμίδη το παρών έδωσε και ο Νίκος Παππάς. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε μαζί του και μία μακέτα του γηπέδου.

“Έχουμε ένα υλοποιήσιμο πλάνο. Έχουμε έναν σύμμαχο μαζί μας. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση. Ο νομάρχης κατανοεί το πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο της ΑΕΚ, όπως και με τα άλλα γήπεδα. Την άλλη εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, τον κ. Μωραϊτη. Έχουμε σχέδια τα οποία θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε”, δήλωσε εξερχόμενος από το ραντεβού ο Σταύρος Αδαμίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε