Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

“Το παιχνίδι της ζωής μας”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τόνι Κάλβο και Μιχάλης Σηφάκης μίλησαν για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου, τον Τζιμπρίλ Σισέ και το γεμάτο γήπεδο.

Στη συνάντηση που είχαν με τους δημοσιογράφους οι δύο παίκτες του Άρη δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για το μεγάλο ματς.

Ο Μιχάλης Σηφάκης μίλησε πρώτος:

“Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ανυπομονούμε να έρθει ο τελικός για να τα δώσουμε όλα. Σε αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο παρότι οι δύο αυτές ομάδες έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε και καλό ποδόσφαιρο να παιχθεί αλλά κυρίως να κερδίσει η ομάδα μου. Είναι λογικό να υπάρχει παιχνίδι τακτικής. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας και τι πρέπει να προσέξουμε. Το ίδιο θα κάνει και ο Παναθηναϊκός. Θέλουν και οι δύο ομάδες το τρόπαιο και θα το κερδίσει αυτός που θα είναι σε καλύτερη μέρα το Σάββατο. 

Δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι τελείως ξεχωριστό παιχνίδι. Δεν έχει σημασία που είναι πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός. Θέλουμε πολύ το Κύπελλο. Το γεγονός ότι δεν έχουμε Κύπελλο εδώ και χρόνια μας γεμίζει με δύναμη και όχι με άγχος ώστε να μην γίνουν 41 τα χρόνια χωρίς τίτλο.” 

Αναφέρθηκε και στον Τζιμπρίλ Σισέ που αποτελεί το νούμερο ένα κίνδυνο για την εστία του Άρη:

“Όποιος είδε χθες το Ίντερ – Μπαρτσελόνα κατάλαβε ότι η Μπαρτσελόνα για παράδειγμα δεν είναι μόνο ο Μέσι. Δεν είναι λοιπόν ο Άρης εναντίον του Σισέ. Έντεκα παίκτες έχει ο Παναθηναϊκός και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι.”

Από την πλευρά του ο Τόνι Κάλβο είπε:

“Είμαστε πολύ ήρεμοι και έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δουλεύουμε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες και ο προπονητής μας έχει ξεκαθαρίσει τον στόχο και τον σκοπό μας».

Θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι της ζωής μας. Είναι δυνατός ο αντίπαλος όμως εμείς οφείλουμε να κατέβουμε με αισιοδοξία και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο. Προσωπικά θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε