Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Το… παλεύει η Τότεναμ! Βγήκε Champions League

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ διανύει μία από τις κορυφαίες της σεζόν αλλά αυτό μάλλον αυτό δεν είναι αρκετό για να της χαρίσει τον τίτλο.

Οι «Πετεινοί» νίκησαν 2-0 την Αρσεναλ στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, παραμένουν σε απόσταση 4 βαθμών από την Τσέλσι αλλά η διαφορά αυτή είναι δύσκολο να καλυφθεί με βάση το πρόγραμμα των τελευταίων τεσσάρων αγώνων που έχουν να δώσουν οι δύο ομάδες. Πάντως, για την Τότεναμ η σημερινή ήταν η 9η διαδοχική νίκη στην Premier League, η οποία μάλιστα της εξασφάλισε -ουσιαστικά- τη δεύτερη θέση και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

 

 

Νωρίτερα, στο ματς της χρονιάς, εκεί όπου έπρεπε να δείξει αν αντέχει την πίεση, η Τσέλσι νίκησε 3-0 την Εβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και θα πρέπει πλέον να συμβούν απίθανα πράγματα για να χάσει τον τίτλο στην Αγγλία. Οκτώ διαδοχικές εντός έδρας νίκες είχαν οι γηπεδούχοι του Ρόναλντ Κούμαν, όμως οι «μπλε» ήταν σαρωτικοί στο τελευταίο ημίωρο και έφτασαν σε μια μεγαλειώδη νίκη που τους κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από την Τότεναμ.
Την ίδια ώρα στο «Ρίβερσαϊντ» η Μίντλεσμπρο έπαιξε το τελευταίο της χαρτί για παραμονή, όμως το όνειρό της έσβησε άδοξα. Προηγήθηκε δύο φορές της Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο… γνωστός ήρωας της τελευταίας στιγμής, Γκαμπριέλ Ζεσούς, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 85΄. Η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν, αφού κρατάει τη Σίτι στην 4η θέση.

Η αγωνιστική

Σαουθάμπτον-Χαλ 0-0

Στόουκ-Γουέστ Χαμ 0-0

Σάτερλαντ-Μπόρνμουθ 0-1

(88΄ Κινγκ)

Γουέστ Μπρομ-Λέστερ 0-1

(43΄ Βάρντι)

Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι 0-2

(8΄ Μπαρνς, 85΄ Γκρέι)

Μάντσεστερ Γ.-Σουόνσι 1-1

(45΄ πεν. Ρούνεϊ – 79΄ Σίγκουρντσον)

Εβερτον-Τσέλσι 0-3

(66΄ Πέδρο, 79΄ Κέιχιλ, 86΄ Γουϊλιαν)

Μίντλεσμπρο-Μάντσεστερ Σίτι 2-2

(38λ Νεγρέδο, 77΄ Τσέιμπερς – 69΄πεν. Αγουέρο, 85΄ Ζέσους)

Τότεναμ-Αρσεναλ 2-0

(55΄ Άλι, 58΄πεν. Κέιν)

Γουότφορντ-Λίβερπουλ 1/5

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε