Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Το plan b και η αμοιβή του Δημητρέλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στις 4 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ στην οποία καταστρώθηκαν δύο πλάνα για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ομάδας. Αποκάλυψη για αμοιβή 30.000 ευρώ στον Ανδρέα Δημητρέλο.

Αναλόγως από την απόφαση Βιντιάδη θα κριθεί και το πως θα προχωρήσει η ΑΕΚ. Αν τελικά αυτός πει το “ναι” και μπει στην ομάδα η τιμή της μετοχής θα κινηθεί στο 1 ευρώ. Σε περίπτωση όμως που δεν θελήσει τελικά να μπει, τότε το plan B προβλέπει άνοιγμα στον κόσμο της ομάδας με την τιμή της μετοχής να πέφτει στα 0,33 λεπτά.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που αποφασίστηκε είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 19 εκατομμύρια ευρώ, που είτε θα καλυφθούν από τον Βιντιάδη, είτε από τον κόσμο της ομάδας.

Δεν έλειψε η ένταση με φωνές και αντεγκλήσεις. Αποκαλύφθηκε δε ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος θα πάρει 30.000 ευρώ ως αμοιβή από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο για τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ. Η πρόταση πέρασε από έγκριση από τη ΓΣ και ψηφίστηκε ομόφωνα. Μειοψήφησε ο μικρομέτοχος Αντώνης Ηλιόπουλος με το σκεπτικό ότι η ΑΕΚ γκρεμίζεται, οι παίκτες δεν έχουν να φάνε και δεν μπορούν τα διοικητικά στελέχη να πληρώνονται.

Προπονήθηκε ο Κοντοές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε