Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Το πλάνο του Βγενόπουλου και η… ώρα του Πολέμη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε το… καθήκον του βάζοντας στα ταμεία της ΠΑΕ 1,7 εκατ. ευρώ και προχωράει στο πλάνο που έχει χαράξει για αλλαγές εντός του επόμενου διμήνου στην ΠΑΕ, αλλά και στο ΔΣ. Η σειρά του Αδαμάντιου Πολέμη να βάλει χρήματα για την ΑΜΚ

Παραμένει σίγουρος για το deal ο Τσάκας!

Ο “Mr Mig” -σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal”- είχε μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού για το συμφωνητικό που υπεγράφη στις 9 Φεβρουαρίου 2009 ανάμεσα στους ισχυρούς μετόχους του Παναθηναϊκού και την υποχρέωση που έχουν να ορίζουν εκπροσώπους στο Δ.Σ.

Ετσι, αφού ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συνεχίζει να αναφέρει πως δεν ασχολείται με τα διοικητικά, ο Βγενόπουλος θα προχωρήσει σε Γ.Σ. μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ για συγκρότηση νέου 20μελούς Δ.Σ., στο οποίο δεν θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Τζίγγερ.

Παράλληλα, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε συνεννόηση με τον Πολέμη (αλλά και τον Αλαφούζο) θα προωθήσει αλλαγές σε σημαντικές θέσεις εντός της ΠΑΕ, ξεκινώντας από τον οικονομικό διευθυντή (ήδη θεωρείται παρελθόν μετά τις αποκαλύψεις του «Mr. MIG» ο Παπαδοσπυριδάκης).

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να βάλει χρήματα στην ΠΑΕ και ο Αδαμάντιος Πολέμης. Η διαδικασία δεν προχώρησε χθες διότι έπρεπε να διευθετηθεί ένα διαδικαστικό θέμα. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αύξηση σκοπεύει να μετάσχει τελικά με το ποσοστό του και ο Μιχάλης Ζολώτας (περίπου 700.000 ευρώ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε