Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Το… πρέσινγκ της ΑΕΚ συνεχίζεται μέχρι την Ισλανδία – Έφτασε στο Τόπλιτσε η Ένωση

Οι Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον συνόδευσαν τον Γκούντιονσεν μέχρι και στην πατρίδα του, εκεί όπου θα συζητήσει το θέμα της μεταγραφή του με την οικογένεια του. Μέχρι την Δευτέρα η απόφαση του παίκτη. Έφτασε στην Σλοβενία η αποστολή της Ένωσης

 
Παρά την πίεση που του ασκεί η Γουέστ Χαμ, στην Ένωση παραμένουν σχεδόν βέβαιοι ότι ο παίκτης θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
 
Ο αγγλικός σύλλογος ανέβασε κι άλλο την προσφορά της προς τον 32χρονο Ισλανδό, βλέποντας πως ο παίκτης απομακρύνεται. Όχι αρκετά, όμως, για να ξεπεράσει εκείνη που του έχει καταθέσει η ΑΕΚ (περίπου 650.000 ευρώ ετησίως) -η οποία εξακολουθεί να έχει και ως μεγαλύτερο πλεονέκτημα ότι προσφέρει συμβόλαιο για δύο (και όχι ένα, όπως οι Άγγλοι) χρόνια.
 
Οι Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον εμφανίζονται αποφασισμένοι να κοντά Γκούντιονσεν μέχρι εκείνη να κλείσει!
 
Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τον ακολούθησαν μέχρι την Ισλανδία, όπου ήθελε να μεταβεί για να συζητήσει το θέμα με την οικογένειά του.
 
Στην ΑΕΚ εμφανίζονται πολύ αισιόδοξοι ότι το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (όπως δεσμεύτηκε μάλιστα και ο ίδιος) θα την έχει κάνει αποδεκτή!
 
Όσον αφορά την προετοιμασία της ΑΕΚ, η αποστολή της ομάδας έφτασε στο γραφικό και ζεστό Τόπλιτσε της Σλοβενίας.
 
Η αποστολή της Ένωσης μετά και από τρίωρο οδικό ταξίδι έφτασε στο στο ξενοδοχείο και οι παίκτες θα ξεκουραστούν τις επόμενες ώρες, ώστε το πρωί της Κυριακής να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε