Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Το πρωτάθλημα είναι χάλια και δεν γίνεται να τελειώσει με 16 ομάδες”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, μίλησε με σκληρά λόγια για τη φετινή Σούπερ Λίγκα και τόνισε ότι είναι δύνατον να ολοκληρωθεί η σεζόν και με τις 16 ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis…

Για την πορεία της Ξάνθης:
“Δεν ξεκινήσαμε καλά όπως θέλαμε, αλλά θα βρούμε το δρόμο μας. Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Ο Κωστένογλου θα βοηθήσει σε αυτό”.

Για την εικόνα της φετινής Superleague: “Είναι το πιο χάλια πρωτάθλημα, από την ύπαρξη επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Και θα γίνει ακόμη χειρότερο. Θα έπρεπε ομάδες να μην είχαν παραμείνει στο πρωτάθλημα αν υπήρχε αξιοκρατία. Έξι με επτά ομάδες δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν”.

Για το αν θα τελειώσουν και οι 16 ομάδες το πρωτάθλημα: “Το πρωτάθλημα αυτό δεν μπορεί να τελειώσει με 16 ομάδες, εκτός και αν θέλουμε να είμαστε… καραγκιόζηδες. Αν εφαρμοστούν οι νόμοι αποκλείεται να τελειώσουμε με 16. Αν χώνεται ο κάθε πικραμένος μπορεί να τελειώσει με 18 και με 20 ομάδες”.

Για τους λόγους που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία του πρωταθλήματος: “Μεγαλύτερη παράμετρος είναι η ποιότητα του θεάματος και τα οικονομικά των ομάδων. Υπάρχουν μικρά μπάτζετ και οι περισσότερες ομάδες χρωστούν σε όποιον μιλάει ελληνικά”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή: “Μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Επειδή έχει χαμηλώσει το επίπεδο είναι η μοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Η μόνη ομάδα που μπορεί να το κάνει είναι ο ΠΑΟΚ”.

Για το αν υπάρχει θέμα Βασιλακάκη για τον ΠΑΟΚ: “Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε