Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Το πρωτάθλημα μπάσκετ είναι ένα μ…ο”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έχει μάθει να μιλάει… έξω από τα δόντια και το ίδιο έκανε μετά τον αγώνα του Αμαρουσίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Κόμματος κόντραρε… μόνος του τον Παναθηναϊκό

Ο έμπειρος γκαρντ αφού αρχικά εξέφρασε τη στήριξη όλων των παικτών στον Νίκο Λινάρδο στη συνέχεια μίλησε με σκληρή γλώσσα για το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ:

“Αρχικά χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία. Ήρθα να πω κάποια πράγματα για το Μαρούσι. Δεν θα μιλήσω για το παιχνίδι. Εμείς που παίζουμε εδώ, είμαστε παίκτες με πολλά χρόνια στον χώρο. Έχουμε ακούσει πολλά σωστά και λάθος. Πρώτον στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή μας, που είναι μαχητής και το τι περνάει το ξέρουμε εμείς και κανένας άλλος. Όποιος είναι έξω από τον χορό ας λέει ότι θέλει. Εγώ λέω αλήθειες. Δεύτερον δεν έχετε σκεφτεί τι περνάμε οι άλλες ομάδες πλην του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία λέξη που αρχίζει από “μ” και τελειώνει σε “ο”. Τα τηλεοπτικά δεν υπάρχουν, είμαστε απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες. Τα είπε και ο Πεδουλάκης χθες. Μπορεί να βγει κάποιος να μας απαντήσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε καλές γιορτές εμείς. Ευχόμαστε τουλάχιστον να κάνετε εσείς.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε