Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το… πρώτο στην Βόλφσμπουργκ- Στα πέναλτι τη Μπαγερν (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Την κατάκτηση του πρώτου Σούπερ Καπ Γερμανίας στην ιστορία της –και πρώτου τίτλου της σεζόν- πανηγυρίζει η Βόλφσμπουργκ, που επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 5-4 στα πέναλτι (καν. αγώνας 1-1).

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Γερμανία κατέκτησαν οι «Λύκοι» επικρατώντας 5-4 στα πέναλτι της Μπάγερν Μονάχου για το Σούπερ Καπ.

Το παιχνίδι έγινε στην Volkswagen Arena και οι Βαυαροί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 8’ με το δοκάρι του Μπόατενγκ. Όμως, στο 49’ ο Ρόμπεν έκανε το 1-0 για τους Πρωταθλητές, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του Κάστεελς.

Ωστόσο, στο 89’ ο Μπέντνερ έφερε το ματς στα ίσια (1-1) και έστειλε το ματς στα πέναλτι (δεν προβλέπεται παράταση), εκεί όπου η Βόλφσμπουργκ πήρε το τρόπαιο.

Οι εκτελέσεις:

1-0 Βιδάλ
1-1 Ροντρίγκες
1-1 Αλόνσο (Χαμένο το έπιασε ο Κάστελς)
1-2 Ντε Μπρούιν
2-2 Ρόμπεν
2-3 Σίρλε
3-3 Λαμ
3-4 Κρούσε
4-4 Ντάγκλας Κόστα
4-5 Μπέντνερ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Νάλντο, Ροντρίγκες, Πέρισιτς (70’ Κρούζε), Κλόσε, Βιεϊρίνια, Γκιλαβογκουί, Καλιγκιούρι (63’ Σίρλε), Άρνολντ, Ντε Μπρούιν, Ντοστ (70’ Μπέντνερ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μπενατιά, Αλόνσο, Τιάγκο (73’ Βιδάλ), Ρόμπεν, Ντάγκλας Κόστα, Μίλερ (83’ Γκέτσε), Λεβαντόφσκι (72’ Ραφίνια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε