Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το “ψάχνει” για Ιακουίντα ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι έχουν 10 ημέρες μπροστά τους για να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 2 μετεγγραφές, του αμυντικού μέσου και του επιθετικού. Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με το Μακούν, επανήλθε στο προσκήνιο ο Εστράδα, ενώ για τον φορ στ λίστα υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα.

Ο Βιτσέντσο Ιακουίντα είναι το όνομα που κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση από τη λίστα του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος Ιταλό έχει χάσει τη θέση του βασικού στη Γιουβέντους μετά την έλευση του Μάτρι και η γηραιά κυρία δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2013 κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η Γιούβε να συμφωνήσει να τον δώσει και ως δανεικό.

Εκτός από τον Ιακουίντα, στη λίστα υπάρχει και ο Αγιεγκμπένι. Ο επιθετικός της Έβερτον δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μόγιες και είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Λέστερ.

Όσον αφορά στον αμυντικό μέσο, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον Χιλιανό, Εστράδα. Ο μέσος της Μονπελιέ φαντάζει ιδανική περίπτωση αλλά ο Γαλλικός σύλλογος δεν συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησης του με τη μορφή δανεισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε