Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το ρεκόρ στα διαρκείας, η… φιλική 9αρα και τα κιλά του Βιεϊρίνια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παροξυσμός επικρατεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ που ξεπέρασε τα 12.000 διαρκείας μετά από 24 ημέρες διάθεσης. Οι παρατηρήσεις του Μπόλονι στον Βιεϊρίνια και το πρώτο θετικό τεστ των “μικρών”.

Χρησιμοποιώντας κυρίως νεαρούς παίκτες στη σύνθεση του ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 9-0 του Ιπποκράτη Σουρωτής. Τα τέρματα για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι σημείωσαν οι Β. Παπαδόπουλος (3), Γεωργίου (2), Μωϋσιάδης (1), Κωστικίδης (1), Δεμιρτζόγλου (1) Κουρδάκης (1).

Πριν την έναρξη του φιλικού ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τετ α τετ με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στον οποίο συνέστησε να προσέξει τον εαυτό του, καθώς διαπίστωσε παραπανίσια κιλά. Έτσι, όπως και στην πρώτη του σεζόν στον «Δικέφαλο» ο Πορτογάλος θα χρειαστεί να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στο επιθυμητό βάρος.

Την ίδια ώρα οι φίλοι της ομάδας συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους. Συγκεκριμένα την Πέμπτη πωλήθηκαν 1.623 πακέτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέο ρεκόρ όσον αφορά την διάθεση αυτών στις 24 μέρες που έχουν κυκλοφορήσει. Συνολικά, λοιπόν, οι κάρτες διαρκείας που έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής ανέρχονται στον εντυπωσιακό αριθμό των 12.368

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε