Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το σερί, το “σεντόνι” και ο… τροχονόμος!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο ΟΦΗ έβαλε τέλος στο σερί των 17 συνεχόμενων νικών του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης” και γέμισε προβληματισμό τους “ερυθρόλευκους” τόσο για την εικόνα της ομάδας όταν ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς όσο και για τις ικανότητες του Κοστάντσο.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ο Ολυμπιακός υπέστη την δεύτερη του απώλεια στο πρωτάθλημα και πάλι πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κι αν κόντρα μία ισοπαλία εκτός έδρας με την ΑΕΚ δεν θεωρείται αποτυχία, η γκέλα κόντρα στον ΟΦΗ σίγουρα αποτελεί πισωγύρισμα για τους Πειραιώτες.
 
Ο Βαλβέρδε έχει πει πολλές φορές πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, ωστόσο οι παίκτες του όπως φαίνεται έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο “σεντόνι” και όσο… σνομπάρουν τα παιχνίδια εντός των τειχών κινδυνεύουν να κάνουν τις γκέλες συνήθεια.
 
Από την άλλη δεν μπορεί να μην σταθεί κανείς στον Κοστάντσο. Ο Αργεντινός έχει ακούσει πολλά από την αρχή της σεζόν, ίσως πολλές φορές και άδικα, ωστόσο είναι γεγονός πως ευθύνεται για παραπάνω από τα μισά γκολ που έχουν δεχθεί φέτος οι “ερυθρόλευκοι”, ενώ μόνο σε ένα ματς (με τον Πανιώνιο) κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
 
Στον Πειραιά μπορεί να εξακολουθούν να τον στηρίζουν αλλά ο προβληματισμός δεν κρύβεται πια και αν ο Κοστάντσο συνεχίσει έτσι, τότε θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τερματοφύλακα τον Γενάρη.
 
Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ η οποία αναμένεται να κρίνει πολλά σχετικά με το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας. Μπορεί ο δείκτης δυσκολίας να ανεβαίνει κατακόρυφα αλλά σε κάτι τέτοια παιχνίδια δεν την φοβάται την ομάδα ο Βαλβέρδε. Εκεί δεν σνομπάρει κανείς και όλοι δίνουν το 120%. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν, όλοι στην ομάδα θα ξέρουν ότι έκαναν ότι μπορούσαν. Όλοι εκτός από τον… Φράνκο.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε