Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Το “σόου” του Μέσι έδωσε στην Μπαρτσελόνα το Copa Del Rey [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η  Αλαβές δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι είχε… κέφια και οδήγησε τους “μπλαουγκράνα” στη νίκη με 3-1 στο “Βιθέντε Καλντερόν” και στην κατάκτηση του 29ου Κυπέλλου της ιστορίας τους, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο τους.

Με τον Λιονέλ Μέσι να μας… χαρίζει για μια ακόμη φορά κάποιες «μαγικές» στιγμές, η Μπαρτσελόνα νίκησε την Αλαβές με 3-1 και κατέκτησε το κύπελλο Ισπανίας για 29η φορά στην ιστορία της.

Το «Βιθέντε Καλντερόν» έκλεισε αγωνιστικά τις πύλες του φιλοξενώντας τον τελευταίο αγώνα του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», που τον… αποχαιρέτησαν με το τρίτο σερί κύπελλο τους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ τους που είχε γίνει την περίοδο 1951-1953.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 30΄ με όμορφο πλασέ εκτός περιοχής του Μέσι, για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα η Αλαβές (33΄) με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τεό. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους όμως οι Καταλανοί κατόρθωσαν να σημειώσουν άλλα δύο τέρματα και να ανεβάσουν το σκορ στο 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το 2-1 έκανε από κοντά ο Νεϊμάρ στο 45΄, , ενώ το 3-1 διαμορφώθηκε στο 45+3΄ από τον Αλκάθερ, μετά από τρομερή ατομική ενέργεια και απίθανη μεταβίβαση του Μέσι.

 


All Goals Spain Copa delRey Final – 27.05… από jason-pitt1

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε