Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το συμβόλαιο του Μπόλονι και το ενδιαφέρον για τον Ζαϊρί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Κλειστό διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα ξεπερνούν συνολικά το 1 εκατ. ευρώ υπέγραψε ο Λάζλο Μπόλονι, την ώρα που στον ΠΑΟΚ βλέπουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Ζαουάντ Ζαϊρί.

Ο Μπόλονι υπέγραψε το πρωί της Πέμπτης το συμβόλαιό του, ενώ θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Μονακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που τοποθετείται για τις 27 Ιουνίου.
 
Σχετικά με τους όρους του συμβολαίου του Μπόλονι δεν συμπεριλήφθηκε ρήτρα λύσης της συνεργασίας του, κατά την διάρκεια της διετίας, για καμία από τις δυο πλευρές. Το συμβόλαιο του 58χρονου Ρουμάνου τεχνικού θα είναι κλειστό διετές με ετήσια αμοιβή κοντά στις 520.000 ευρώ. Η συμφωνία προβλέπει ότι εάν φέρει στην Θεσσαλονίκη, όπως σχεδιάζει, συνεργάτη του ως «κατάσκοπο» αντιπάλων θα τον πληρώνει ο ίδιος. Από την ΠΑΕ θα αμείβεται ξεχωριστά μόνο ο Πορτογάλος βοηθός του Χοακίμ Πιέτρο (περίπου με 60.000 ευρώ τον χρόνο).
 
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον “δικέφαλο του βορρά” προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και η περίπτωση του θεωρείται ιδανική για να καλυφθεί το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε