Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε είναι διετές”

“Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε είναι διετές”
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.03.2011 | 21:07
Πρώτη δημοσίευση: 27.03.2011 | 21:07

Σε διάψευση των ισπανικών δημοσιευμάτων που θέλουν τον Βαλβέρδε να επιθυμεί επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό προχώρησαν τόσο ο Ισπανός τεχνικός όσο και η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επικοινώνησε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και διέψευσε τα δημοσιεύματα της πατρίδας του που τον εμφάνιζαν να μην γνωρίζει το μέλλον του. Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για “αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη”.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα ή φερόμενες δηλώσεις, οι οποίες επιχειρείται να αξιοποιηθούν προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα, οφείλει να υπενθυμίσει ότι η σχέση της με τον προπονητή κ. Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μια σχέση η οποία στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Το συμβόλαιο με τον κ. Βαλβέρδε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, έχει διάρκεια δύο έτη.

Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές ή προσπάθειες να αμφισβητηθεί αυτή η συνεργασία, την ώρα δε που το Πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη, στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση και την δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα μας και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο ''θέμα'' θεωρείται λήξαν».   Διαδώστε αυτό το άρθρο