Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το ταξίδι ήταν υπέροχο – Κρέμασε…τα γάντια του ο Ελευθερόπουλος

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του, ενοχλημένος από τα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με ανακοίνωση του, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έβαλε τέλος στην καριέρα του, ευχαριστώντας τους περισσότερους συμπαίκτες του και προπονητές του, ενώ τόνισε ότι θα παραμείνει στον αθλητισμό αλλά από άλλο πόστο.

Η ανακοίνωση:

Ανέκαθεν θεωρούσα την επιλογή της στιγμής που θα βάλει τέλος στην καριέρα του ένας αθλητής πιο σημαντική ακόμα κι απ’ την ίδια του την καριέρα.

Στα είκοσι χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας προσπάθησα να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο με αξιοπρέπεια και με αξιοπρέπεια επιθυμώ να το αποχαιρετήσω.

Όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι “κατάφεραν” να παγώσουν ένα μεγάλο κομμάτι απ’ την αγάπη μου γι αυτό κι επειδή, παρά τον επαγγελματισμό μου, το συναίσθημα πάντα με καθοδηγούσε, αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου ως ποδοσφαιριστής. Ό,τι παραμένει μέσα μου ζωντανό θέλω να το κρατήσω άφθαρτο, ώστε να συνεχίσω να ζω αργότερα στο μαγικό κόσμο των γηπέδων με κάποια άλλη ιδιότητα.
Αισθάνομαι ευλογημένος που για είκοσι χρόνια έκανα επάγγελμα το πάθος μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περισσότερους από τους συμπαίκτες, προπονητές, προέδρους και γιατρούς, όλους τους φροντιστές και φυσικοθεραπευτές που συνεργάστηκα και φυσικά τον κόσμο που με στήριξε σε όλες μου τις στιγμές.
…..ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ…..

Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε