Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Το ταξίδι συνεχίζεται”

Τη νέα της φανέλα με ραμμένο το έκτο αστέρι παρουσίασε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα.

Η εντυπωσιακή εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο όπου εμφανίζονταν οι έξι ευρωπαϊκοί τίτλοι του τριφυλλιού και είχε τίτλο “το ταξίδι συνεχίζεται”. Πρώτος τον λόγο πήρε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος ο οποίος τόνισε: «Εύχομαι να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, για να προσθέσουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας για να πάρουμε και πάλι και τους τρεις τίτλους. Ευχαριστούμε που ήρθατε. Ελπίζουμε και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί εδώ».
 
Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν θα παραμείνει, απάντησε: «Δεν ξέρω. Θα τα ξαναπούμε του χρόνου, τέτοια εποχή. Είτε αρνητικά, είτε θετικά». Όσο για την πιθανότητα να γίνουν οι ΚΑΕ ερασιτεχνικά σωματεία, είπε πως «… με την τωρινή κατάσταση φαίνεται πως είναι μονόδρομος κάτι τέτοιο».
 
Με την σειρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: «Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σεζόν. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τις επιτυχίες της περασμένης σεζόν, αλλά θέλουμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί για όλους τους στόχους μας».
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε