Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Το τελευταίο αντίο στο Αλκαζάρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο κυριακάτικος αγώνα με τον Πανιώνιο θα είναι ο τελευταίος για την Λάρισα στο Αλκαζάρ καθώς μετακομίζει στο “AEL FC ARENA”. Η διοίκηση της ΑΕΛ με ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να αποχαιρετίσει το ιστορικό γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο μεταίχμιο μιας ιστορικής αλλαγής, που σηματοδοτεί η είσοδος της ΑΕΛ στο νέο της «σπίτι» – το υπερσύγχρονο AEL FC ARENA – καλούμαστε όλοι να αποχαιρετίσουμε την ιστορική μας έδρα, με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν χώρο, ο οποίος επί της ουσίας ταυτίστηκε με την 46χρονη διαδρομή της ομάδας μας.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική της Super League, το Στάδιο Αλκαζάρ θα μας υποδεχτεί για να μοιραστεί μαζί μας τη συγκίνηση για τη φιλοξενία του τελευταίου επίσημου αγώνα της ΑΕΛ και ταυτόχρονα να μας παραδώσει τη σκυτάλη για το πέρασμα στη νέα εποχή.
Για όλους αυτούς τους λόγους – και πολύ περισσότερο για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ομάδας μας να είναι παρόντες σε αυτή την ιστορική στιγμή – η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 όρισε ειδικές τιμές εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα.
 
Πιο συγκεκριμένα:
Θύρες 1 & 6: 12 ευρώ
Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 20 ευρώ
Θύρες 2 & 4: 28 ευρώ
Θύρα 3: 40 ευρώ
Για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό διατίθεται παιδικό εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ.
Η παιδική κερκίδα θα λειτουργήσει κανονικά
 
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το ‘Vissini Store’ από αύριο Πέμπτη 18/11 (από τις 11π.μ.) και κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, όπως επίσης και την Κυριακή από τις 11π.μ. έως τις 2μ.μ.».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε