Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το τελευταίο “αντίο” στον 16χρονο Άγγελο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σύσσωμη η οικογένεια του Άρη και όχι μόνο είπε  το τελευταίο της αντίο στον Άγγελο Τσιπούρα.

Η οικογένεια του Άρη παραβρέθηκε σύσσωμη στην κηδεία. Δεν ήταν παρόντες μόνο οι συμπαίκτες του Άγγελου στην Κ17, ήταν σύσσωμη η ομάδα της Κ20, η ανδρική ομάδα με τους περισσότερους παίκτες παρόντες, τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ, της Κοινωνίας Μελών, του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, Αντώνη Ασημακόπουλο.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Παρόντες και παιδιά από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Πουρλιωτόπουλο παραβρέθηκαν στην τελετή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως υπήρχαν δεκάδες στεφάνια από τους φορείς του Άρη, από συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αλλά και από οργανωμένους του ΠΑΟΚ.

ΦΩΤΟ  NEWSPORTS

«Είναι απίθανο, ανέλπιστο και τραγικό αυτό που συνέβη. Μόλις το ακούσαμε στην ΠΑΕ χθες το πρωί, μας βγήκε από μέσα μας αυθόρμητα το «γιατί θεέ μου;». Είναι τραγικό. Έχω ένα νεαρό γιο, στην ηλικία του συγχωρεμένου, που έχει έξι παιδιά που παίζουν στον Άρη ποδόσφαιρο στο λύκειο της Τούμπας. Έπεσε σαν βόμβα η είδηση. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς. Είναι τραγικό και είμαστε συγκλονισμένοι», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης.

«Είναι παιδιά μας, ζούμε την καθημερινότητα. Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές. Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην συμβεί αυτό που συνέβη στους γονείς του Άγγελου. Ήταν καλό παιδί, καλός αθλητής, συλλυπητήρια στους γονείς και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», ψέλλισε ο Γιώργος Σεμερτζίδης, που είχε δουλέψει με τον αδικοχαμένο Άγγελο στις ακαδημίες του Άρη.

Θεσσαλονίκη: Μια πόλη ”κλαίει” για τον Άγγελο – Η ώρα της κηδείας του 16χρονου ποδοσφαιριστή!

Θρήνος στον Άρη – “Έφυγε” ο 16χρονος Άγγελος Τσιπούρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε