Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το τελευταίο “εισιτήριο” για τα ημιτελικά: Αγγλία – Ιταλία (21:45)

Το τελευταίο “εισιτήριο” για τα ημιτελικά: Αγγλία – Ιταλία (21:45)

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου θα διεξαχθεί ο 4ος και τελευταίος προημιτελικός του Euro 2012, ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία (21:45, ΕΤ1, NewsIt). Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία στον ημιτελικό της 28ης Ιουνίου στη Βαρσοβία.

Οι Άγγλοι, με δύο νίκες (Σουηδία, Ουκρανία) και μία ισοπαλία (Γαλλία) πέρασαν πρώτοι από τον Δ΄ όμιλο, ενώ οι Ιταλοί με δύο ισοπαλίες (Ισπανία, Κροατία) και μία νίκη (Ιρλανδία) πήραν ως δεύτεροι το εισιτήριο από τον Γ΄ όμιλο του τουρνουά.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ σε επίπεδο τελικής φάσης ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είχαν συναντηθεί το 1980, με την Ιταλία να επικρατεί 1-0 και να στέλνει στο Νησί τους Αγγλους.

Αγωνιστικά προβλήματα δε φαίνεται να υπάρχουν για την Αγγλία, μιας και ακόμα και ο Γιάνγκ, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στην κνήμη, αναμένεται να προλάβει κανονικά την αναμέτρηση. Ο Ντεφόε μετέβη στην Αγγλία, καθώς έχασε τον πάτερα του, αλλά αναμένεται να έχει επιστρέψει κανονικά πριν τον αγώνα.

Για τους Ιταλούς, ο τραυματισμός του Τζιόρτζιο Κιελίνι είναι ισχυρό πλήγμα για το συγκρότημα του Πραντέλι. Ο διεθνής στόπερ υπέστη τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ από την αποψινή αναμέτρηση.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος, Πέδρο Προένσα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε