Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Το θέλαμε περισσότερο”

Την πίστη πως ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί στη συνέχεια εξέφρασε ο Μήτρογλου
Την πίστη πως ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί στη συνέχεια εξέφρασε ο Μήτρογλου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το ματς με την Άρσεναλ και την εθνική ομάδα.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό, ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόνισε:

 
“Ήταν μία σημαντική νίκη αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Όμως έχουμε ξεχάσει ήδη το ντέρμπι και κοιτάμε το επόμ3ενο παιχνίδι. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και εμείς πρέπει να δουλέψουμε πολύ γιατί πιστεύω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.
 
Ο Μήτρογλου είναι ο καλύτερος επιθετικός μέσα στην περιοχή. Σε σκοτώνει αν πάρει την μπάλα στην περιοχή. Είμαστε ευτυχισμένοι που τον έχουμε συμπαίκτη.
 
Για τον Μέλμπεργκ ότι και να πω είναι λίγο. Είναι μία τεράστια προσωπικότητα, παιδί χαμηλών τόνων που μπορείς ανά πάσα στιγμή να συνεννοηθείς μαζί του. Γενικά υπάρχει πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα.
 
Το παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι πολύ σημαντικό, αλλά προέχει η Ξάνθη. Μας ενδιαφέρει το Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα εδώ που φτάσαμε, πρέπει να περάσουμε. Έχουμε τις δυνατότητες και έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
 
Η πρόκριση στο Μουντιάλ ήταν πολύ σημαντική. Υπάρχουν πολύ καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές, αρκεί να τους πιστέψουμε και να τους δώσουμε την ευκαιρία. Πάμε στη Νότιο Αφρική να το χαρούμε και να δώσουμε ότι μπορούμε για την Ελλάδα. Στην κλήρωση θα ήθελα Νότιος Αφρική, Νέα Ζηλανδία και Παραγουάη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε