Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το θέμα του ΟΦΗ στη... Βουλή!

Το θέμα του ΟΦΗ στη... Βουλή!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2011 | 16:45
Πρώτη δημοσίευση: 24.05.2011 | 16:45

Μέχρι τη Βουλή έφτασε το θέμα για τη μη αδειοδότησή των Κρητικών από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, με ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού-Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, ζητάει τη δημοσιοποίηση όλων των δικαιολογητικών και τη νομολογία που στοιχειοθετεί και δικαιολογεί την απόρριψη του σχετικού φακέλου.
 
“Με στόχο την αποκατάσταση του περί δικαίου αίσθημα σε όλο το φίλαθλο κόσμο, είναι κρίσιμο όπως παραδοθούν στη Βουλή και δημοσιοποιηθούν όλα τα σχετικά δικαιολογητικά και η νομολογία που στοιχειοθετούν και δικαιολογούν την απόρριψη του φακέλου του ΟΦΗ. Εξίσου κρίσιμο είναι να παραδοθεί στη Βουλή και ο φάκελος της ομάδας, ώστε να διαφανούν συγκεκριμένες ελλείψεις που υποτίθεται ότι υπήρξαν.
 
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός: Μπορείτε να μας διευκρινίσετε για ποιους λόγους απορρίφθηκε ο φάκελος του ΟΦΗ; Εάν τίποτε το μεμπτό δεν υπάρχει, παρακαλούμε να μας παραδώσετε αντίγραφο του φακέλου του ΟΦΗ στη Βουλή και αντίγραφο της σχετικής απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης ομάδων της ΕΠΟ;
 
Επιβεβαιώνει η ΕΠΟ ότι υπήρξε ίση μεταχείριση της ομάδας του ΟΦΗ και πλήρης εφαρμογή των κείμενων διατάξεων των Κανονισμών από την Επιτροπή Αδειοδότησης; Με βάση ποια συγκεκριμένη νομοθεσία και ποιες κείμενες διατάξεις ελήφθη η απορριπτική απόφαση;”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ερώτηση του κ. Αυγενάκη προς τον Υπουργό Πολιτισμού-Τουρισμού.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook