Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το τρώνε όλο το φαγητό τους στον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα…άκουσαν για τα καλά οι παίκτες των “ερυθρόλευκων” από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος διαπίστωσε στην προπόνηση ότι 10 από τους ποδοσφαιριστές του έχουν παραπανίσια κιλά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σίγουρα περίμεναν την εμφάνιση της ζυγαριάς μετά τις γιορτές, αλλά ο Ισπανός τεχνικός τους αιφνιδίασε και τους…ζύγισε, προκειμένου να δεί αν έχουν πάρει κιλά. Προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα παίκτες παρουσίασαν άυξηση του σωματικού τους βάρους με την κλίμακα να εκτίνεται από μισό κιλό και να φτάνει και τα τρία, σε κάποιες περιπτώσεις.

Βαλβέρδε: Κλειδί το ματς με την Καβάλα – Ιμπαγάσα: Νίκη οπωσδήποτε

Ο Βαλβέρδε εξοργίστηκε, καθώς το βαθύτερο θέμα εδώ είναι ο επαγγελματισμός, κάτι στο οποίο δεν σηκώνει κουβέντα. Ο προποντής των Πειραιωτών μάζεψε τους παίκτες στο γυμστήριο της ομάδας, κατονόμασε τους…καλοφαγάδες και τόνισε ότι απαιτεί να επιστρέψουν στη σοβαρότητα άμεσα.

Πανέτοιμος ο Μέλμπεργκ- Δίλημμα με Ποτουρίδη

“Θέλω να είστε προσεκτικοί. Θέλω να προσέχετε. Ο Ολυμπιακός σας προσέχει και εσείς πρέπει να προσέχετε τους εαυτούς σας. Να είστε προσεκτικοί στα πάντα. Στο τι τρώτε, στην εξωγηπεδική σας ζωή. Εγώ ξέρω από την προπόνηση ποιος είναι καλά και ποιος όχι. Είστε επαγγελματίες και αυτές οι λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές”, είπε ο Βαλβέρδε στους παίκτες του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε