Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Το βάρος στην άμυνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επικεντρώνεται στην αμυντική λειτουργία και στην φυσική κατάσταση. Καλές εντυπώσεις ο Οζέγκοβιτς. Ανακοίνωση από την διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της “’Ένωσης” δούλεψε για αρκετή ώρα την Τετάρτη στον τομέα της φυσικής κατάστασης καθώς όπως τόνισε στους παίκτες: “Είναι αναγκαίο να δουλέψουμε έτσι, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στους απαιτητικούς ρυθμούς που θα υπάρχουν στα παιχνίδι μας μέχρι το τέλος της σεζόν”.
 
Ο Χιμένεθ δεν έχει ξεχάσει ακόμα την κακή αμυντική εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών και δούλεψε επιπλέον στον συγκεκριμένο τομέα.
 
Το ευχάριστο για τον Ανδαλουσιανό προπονητή είναι πως ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε χωρίς πρόβλημα το δυνατό πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην ενδεκάδα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Δεδομένης και της επιστροφής του Νίκου Γεωργέα, εκτός πλάνων για το ερχόμενο ντέρμπι θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Ματέος και ο τραυματίας Γκέντσογλου.
 
Στην προπόνηση έλαβε μέρος αν και άρρωστος ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς ο οποίος έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στον Χιμένεθ και αν συνεχίσει έτσι ο Ισπαμός θα εισηγηθεί την απόκτηση του.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΑΚΑ καλεί τη διοίκηση της ΑΕΚ να πληρώσει τα οφειλόμενα για τη φιλοξενία της στο στάδιο, τονίζοντας πως επιθυμία της είναι η συνέχεια της συνεργασίας της με τους κιτρινόμαυρους.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ επιθυμεί να συνεχίζει τη συνεργασία της με την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ, φιλοξενώντας την ποδοσφαιρική ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται μέχρι σήμερα η διοίκηση και το προσωπικό του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, θα πρέπει η διοίκηση της ΠΑΕ να κατανοήσει ότι, η τήρηση των συμβατικών της υποχρεώσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για τη συνέχιση της συνεργασίας ειδικά όταν έχει δεσμευτεί κατ επανάληψη, για την υλοποίηση αυτών, χωρίς να το πράττει.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος της, για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του ΟΑΚΑ και του ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε