Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το… βιολί της η Τσέλσι! “Καθάρισαν” οι Ισπανοί [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Φάμπρεγκας, Πέδρο και Ντιέγκο Κόστα σκόραραν και η Τσέλσι συνέχισε την πορεια της προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Premier League, επικρατώντας εντός έδρας της Σουόνσι με 3-1.

 Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε απέναντι στη Σουόνσι, όμως επέβαλε το νόμο του «Στάμφορντ Μπριτζ» και στους «κύκνους», συνεχίζοντας νικηφόρα κατά την 26η αγωνιστική και διευρύνοντας τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι στους 11 βαθμούς, με παιχνίδι περισσότερο.

Το 1-0 για την ομάδα του Κόντε έκανε στο 19′ ο Σεσκ Φάμπρεγκας, όμως οι “κύκνοι” έφεραν το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με όμορφη κεφαλιά του Γιορέντε. Οι Λονδρέζοι έφτασαν στο 2-1 με τον Πέδρο (72’) ενώ ο Ντιέγκο Κόστα διαμόρφωσε στο 84′ με κοντινό πλασέ το τελικό 3-1.

Νίκη – ανάσα για την Κρίσταλ Πάλας, που με βασικό τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς επιβλήθηκε 1-0 της Μίντλεσπρο και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, η Χαλ του Μάρκο Σίλβα παραχώρησε οδυνηρή ισοπαλία στην έδρα της στην Μπέρνλι χάνοντας την ευκαιρία να εξέλθει της… διακεκαυμένης ζώνης, στην οποία εισήλθε πια η Λέστερ μετά τη νίκη της Κρίσταλ Πάλας.

Τα αποτελέσματα:

Τσέλσι-Σουόνσι 3-1
(19΄ Φάμπρεγας, 72΄ Πέδρο, 84΄ Ντιέγκο Κόστα – 45΄+ Γιορέντε)

Κρίσταλ Πάλας-Μίντλεσμπρο 1-0
(34΄ Φαν Άαχολτ)

Έβερτον-Σάντερλαντ 2-0
(40΄ Γκουέγιε, 80΄ Λουκάκου)

Χαλ-Μπέρνλι 1-1
(72΄ πεν. Χάντλστοουν – 76΄ Κιν)

Γουέστ Μπρομ-Μπόρνμουθ 2-1
(10΄ Ντόουσον, 22΄ ΜακΌλεϊ – 5΄ πεν. Κινγκ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε