Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Το χρυσάφι που… στρώνεται στον Σκόκο και η ελπίδα που “γεννούν” οι Supporters

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ρουμάνος προπονητής της πάμπλουτης Αλ Αΐν από το Ντουμπάι, αποκάλυψε πως έχει στο στόχαστρο του τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ! Άξιο της στήριξης του κόσμου της Ένωσης χαρακτήρισε το πλάνο των Supporters ο Σταύρος Αδαμίδης.
Τελικά τα δημοσιεύματα του εξωτερικού που εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια τον Αργεντινό μέσο της Ένωσης φαίνεται ότι έχουν βάση, μιας και οι Ρουμάνοι γράφουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του Ντουμπάι.
 
Ο λόγος είναι για την Αλ Αϊν, που τερμάτισε 10η στο πρωτάθλημα της την τελευταία σεζόν. Φαίνεται πως οι Άραβες της Αλ Αϊν έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον.
 
Ο νέος προπονητής της πάμπλουτης ομάδας, Κοσμίν Ολαρόιου, αποκάλυψε μιλώντας στον Τύπο της χώρας του πως έχει στο στόχαστρό του τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, όπως και τον Φρεντερίκ Κανουτέ!
 
“Θα ανοικοδομήσουμε την ομάδα. Πιθανότατα θα στηριχτούμε σε νεαρούς παίκτες και θα αποκτήσουμε κάποιους πολύ καλούς ξένους. Σιγά-σιγά η Αλ Αΐν θα δείξει την πραγματική της αξία. Ο Κανουτέ της Σεβίλλης και ο Νάτσο Σκόκο είναι μεταξύ των στόχων μας. Δεν θα φέρουμε οποιονδήποτε παίκτη από τη Ρουμανία”, τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατ. δολαρίων το χρόνο.
 
Βέβαια, ο Σκόκο θα προτιμούσε να αγωνιστεί σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης και όχι σ’ εκείνο του Ντουμπάι, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο τα… πετροδόλαρα που θα ξοδευτούν γι’ αυτόν να κάμψουν τις αντιστάσεις του…
 
Η εμπιστοσύνη του Αδαμίδη προς το πλάνο των Supporters
 
Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ξεναγήθηκαν από τον Σταύρο Αδαμίδη περίπου 40 μέλη των Supporters, οι οποίοι θέλησαν να μάθουν για το μέλλον του “δικέφαλου”.
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία δείγμα του ότι “… κάτι μεγάλο γεννιέται στην ΑΕΚ”, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί, ωστόσο, πως είναι και ο μοναδικός τρόπος πλέον εκείνη να επιβιώσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε