Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το “χρυσό” γκολ του Κάρλος φέρνει μετεγγραφή

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Χοσέ Κάρλος έδειξε στο πρώτο κιόλας επίσημο ματς του ότι όχι μόνο θα… φορέσει τα παπούτσια του Σκόκο αλλά έχει όλα τα φόντα να προσφέρει περισσότερα από τον Αργεντινό. Το σίγουρο είναι ότι μόνος του δεν μπορεί να κάνει κάτι και γι’ αυτό η απόκτηση ενός μέσου είναι επιτακτική ανάγκη.

Κάρλος το… τσακάλι – Ο Ισπανός έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ

Ο Σταύρος Αδαμίδης μετά το τελος του ματς κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας, προανήγγειλε την απόκτηση του μέσου που έχει ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ χωρίς πάντως να μπει σε λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στους Γεωργιανούς, έστω κι αν δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της. Αυτό που προβλημάτισε περισσότερα ήταν η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Η συνύπαρξη Μπέλεκ, Λυμπερόπουλου αποδείχθηκε προβληματική μιας και με την κοινή τους παρουσία στην επίθεση η ΑΕΚ γίνεται πολύ αργή.

Όταν μπήκε ο Λεονάρντο στο ματς όλα άλλαξαν και η Ένωση θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Αν οι παίκτες του Χιμένεθ παρουσιαστούν σοβαροί στη ρεβάνς δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Αυτή θα φέρει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου και έτσι θα γίνει εφικτή η απόκτηση ενός μέσου που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ντιόπ αλλά και ο Μίτσελ.

Αδαμίδης: Αστεία η απόφαση της ΕΕΑ

Η ΑΕΚ έχει έναν επιπλέον πονοκέφαλο, αφού είναι μία από τις 7 ΠΑΕ που δεν πήραν άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης πάντως δεν έδειξε να ανησυχεί: “Η απόφαση είναι αστεία, όπως είναι αστείο σε πολλά πράγματα και το ελληνικό πρωτάθλημα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε