Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τον “έπνιξε” στα Πηγάδια – Μεγάλη νίκη της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς νίκη, χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος. Η Ξάνθη πήρε το τρίποντο χάρη στο πέναλτι του Πόι, ενώ ο Δικέφαλος που τελειώσε το ματς με δέκα παίκτες διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Ελ Ζαρ.

Αν και ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος από την Ξάνθη, χάνοντας πολλές ευκαιρίες εντούτοις οι “ακρίτεες” είχαν την ουσία και πήραν αυτό που ήθελαν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι φτάνοντας αρκετές φορές κοντά στο γκολ, όμως ούτε ο Ίβιτς ούτε ο Σαλπιγγίδης μπόρεσαν να νικήσουν τον Γκσπούρνινγκ.

Η Ξάνθη κόντρα στη ροή του αγώνα ευτύχισε να προηγηθεί. Ο Μαρσελίνιο κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κοντρέρας και ο Πόι από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να πιέζει, χάνοντας ευκαιρίες. Στο 56′ ο Ελ Ζαρ βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι.

Στο 73′ ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κοντρέρας.

Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Γκλέισον (61′ Αντεφέμι), Μπόατενγκ, Τζάγκι, Πόι, Βασιλακάκης (72′ Σουάνης), Κατόνγκο, Μαρσελίνιο (69′ Στιούαρτ), Βάλλας, Στρμπα.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαΐντι, Γκαρσία (67′ Κριστιάνο), Βιτόλο, Σαλπιγγίδης (80′ Παπάζογλου), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Φιλομένο (52′ Ελ Ζαρ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε