Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τον έριξε με “γιούχα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ένας κακός, για ακόμα μία φορά Παναθηναϊκός, που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και έστειλε τους Αρκάδες στην Football League.

Το LIVE του αγώνα
 
Δίνοντας συνέχεια στην εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα μπήκαν νωθρά στο ματς και απείλησαν για πρώτη φορά στο 23΄με την προβολή του Σαριέγκι. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη έπαιξαν ψυχωμένα και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Ματουσιακ στο 43΄.
 
Όσο περνούσε η ώρα και η απόδοση των “πρασίνων” κυμαινόταν σε μέτρια επίπεδα τόσο αυξανόταν και η πίεση από την κερκίδα με τον κόσμο να αποδοκιμάζει και να φωνάζει για την μπασκετική ομάδα. Την ίδια ώρα ο Αστέρας ήταν πιο απειλητικός, όμως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε με τον Ζιλμπέρτο στο 64΄να ανοίξει το σκορ, όμως ο Βραζιλιάνος αφύλαχτος απέναντι από τον Ντεγκρά έστειλε τη μπάλα άουτ.
 
Στο 80ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αράς με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό μετά μπήκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και την κατηγορία για τους Αρκάδες. Ο Κλέιτον εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σαριέγκι έκανε κίνηση προς την μπάλα ξεγελώντας τον Πιπίνη ο οποίος δεν κατάφερε να απομακρύνει πάνω στην γραμμή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδης, Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (75′ Γκοβού), Βύντρα, Καραγκούνης (61′ Νίνης), Κατσουράνης (75′ Κλέιτον)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Πιπίνης, Ματούσιακ, Ροζέριο (76′ Αρσενίεβιτς), Μπαστία, Ρούμπιλ, Αράς, Μπαρτολίνι, Ουντότζι (67′ Κερ), Ορόθκο, Λαδάκης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε