Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τον έσωσαν τα δοκάρια, Καβάλα – Άρης 1-1

Η ομάδα του Κούπερ είχε την τύχη με το μέρος της στην Καβάλα
Η ομάδα του Κούπερ είχε την τύχη με το μέρος της στην Καβάλα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “κιτρινόμαυροι” παρέμειναν στην 5η θέση αφού οι “Αργοναύτες” σημάδευαν τα δοκάρια του Πέσκοβιτς.

Έκλεψαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Άρη!

Ο Άρης ξεκίνησε με τις καλύτερες το ματς. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Κάλβο έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τις ομάδες να παρουσιάζουν κακό θέμα.

 
Στην επανάληψη τα πράγματα βελτιώθηκαν με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 49΄ο Ονουάτσι πήρε την κεφαλιά όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Πέσκοβιτς. Τρία λεπτά αργότερα ο Ονουάτσι βρέθηκε και πάλι αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας του Άρη όμως ο Πέσκοβιτς με μία εντυπωσιακή απόκρουση έσωσε την ομάδα του. Στο 69΄ο Ρινκόν πήρε την σκυτάλη από τον συμπαίκτη του χάνοντας μία απίστευτη ευκαιρία. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων έκανε το σουτ και από το μισό μέτρο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
 
Όσο περνούσε η ώρα τόσο οι γηπεδούχοι πίεζαν ολοένα και περισσότερο και κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην ισοφάριση στο 78΄με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιέ. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρινκόν στο 88΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
 
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης παρέμεινε στην 5η θέση δύο βαθμούς μπροστά από τη Καβάλα, ενώ οι δύο ομάδες αναμετρούνται στις 17 και 25 Μαρτίου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
 
Ο αγώνας ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση, ενώ δημιουργήθηκε ένταση μέσα και έξω από το “Ανθή Καραγιάννη” όταν φίλοι του Άρη προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο. Τελικά μετά από απόφαση της αστυνομίας και για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα τους επιτράπηκε η είσοδος. Απλά αναφέρουμε ότι είναι σε ισχύ ο νόμος για την απαγόρευση των μετακινήσεων των οπαδών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε