Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τον… έσωσε ο Καρνέζης – “Μπλόκο” στους Ζωσιμάδες για Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε… χωράφι, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε για μία ακόμη φορά το προβληματικό φετινό του πρόσωπο και έφυγε από τους Ζωσιμάδες με τον βαθμό. Στην ένατη θέση της βαθμολογίας οι “πράσινοι”, που παρέμειναν πίσω από τον ΠΑΣ. Τέταρτο ματς (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) δίχως νίκη για το “τριφύλλι”, που είχε για καλύτερο παίκτη τον Καρνέζη.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού-Μαχαιρώθηκε οπαδός του ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον ΠΑΣ να είναι ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο και να δικαιούται βάσει των ευκαιριών του τη νίκη. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος απέδειξε γιατί αποτέλεσε μετεγγραφικό στόχο των “αιωνίων” τις προηγούμενες ημέρες. Ο Αργεντινός απείλησε αρκετές φορές την εστία του Καρνέζη.

Καλύτερος ο ΠΑΣ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, που παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο είχε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και πίεσε από τα άκρα (κυρίως από τα αριστερά, μεριά που “υπερασπίστηκε” ο Μαρίνος). Μάλιστα είχε και ένα τετ-α-τετ του Ίλιτς με τον Καρνέζη (9′), με τον πορτιέρε των “πρασίνων” να βγαίνει νικητής από αυτή την μονομαχία.

Ο ρυθμός μετά το 15λεπτο έπεσε, με τον Παναθηναϊκό να περιορίζει αρκετά τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων, αλλά να μην μπορεί να “χτίσει” μία καλή επιθετική προσπάθεια. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους είχαμε παιχνίδι κέντρου, με κάποια σουτ έξω από την περιοχή και από τις δυο ομάδες, τα οποία μπλόκαραν οι δυο τερματοφύλακες.

Η δυσκολία στις κινήσεις των δυο ομάδων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος (ο αγωνιστικός χώρος θύμισε… χωράφι), ενώ είχαμε και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Βλέποντας πως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στον χώρο του κέντρου και μπροστά, ο Φάμπρι πέρασε στον αγώνα τον Ζεκά. Παρόλα αυτά, οι Γιαννιώτες ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή (ο Ντε Βινσέντι ανέβασε την απόδοση του) και πίεσαν για να πλησιάσουν στην περιοχή του Καρνέζη.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έκανε δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις στα σουτ των Ντε Βινσέντι και Κοροβέση, ενώ η κεφαλιά του Τσουκαλά στις καθυστερήσεις πέρασε μόλις άουτ. Αυτή ήταν η όγδοη ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκε πέμπτη φορά ισόπαλος εφέτος και τρίτη φορά εντός έδρας. Στους 23 βαθμούς και στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Στους 21 βαθμούς το “τριφύλλι”, το οποίο προβλημάτισε για μια ακόμα φορά με την εμφάνισή του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Οικονόμου, Μιχάηλ, Κολοβέτσιος, Κειτά, Τσούκαλας, Γεωργίου (82′ Γιάκος), Κοροβέσης (89′ Νικλητσιώτης), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (75′ Βίλα).
 
Παναθηναϊκός (Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό (89′ Μπαρμπαρούσης), Μαυρίας (82′ Φορναρόλι), Κουίνσι (58′ Ζέκα), Τοτσέ.


Φάμπρι: Ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να παίζει έτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε