Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τον… έσωσε ο Μήτρογλου – Μοιρασιά στη Λιβαδειά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά κατάφερε να φύγει από την Λιβαδειά με τον βαθμό, μετα γκολ των Οικονόμου και Μήτρογλου. Αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο και 14ο συνολικά τέρμα του Έλληνα διεθνή επιθετικού “Μπλέκει” για τα καλά ο Λεβαδειακός.

Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι πολλές αλλαγές που είχαν στην εντεκάδα τους (ο Δώνης ξεκούρασε αρκετούς παίκτες ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου με τον Αστέρα) δεν τους επέτρεψαν να παρουσιάσουν το γνωστό καλό τους πρόσωπο.

Απ’ την άλλη, ο Λεβαδεικός ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15′ με το Ναπολεόνι και να κάνει δυο τα τέρματα του στο 29′ με τον Ζησόπουλο. Το ενδιαφέρον στον αγώνα επανέφερε το γκολ του Οικονόμου στο 44′.

Ο Δώνης πέρασε στην επανάληψη τον Μήτρογλου και τον Μπρίτο, με σκοπό να γυρίσει το ματς. Έτσι, ο Ατρόμητος έγινε απόλυτος κυρίαρχος του ματς και τελικά… δικαιώθηκε. Ο Μήτρογλου σκόραρε για έκτο διαδοχικό παιχνίδι και 14ο συνολικά στο πρωτάθλημα δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι αντίθετα, έχασαν ένα “τρίποντο” που έμοιαζε δικό τους και την ευκαιρία να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι συνθέσεις:
 
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Μαχαίρας, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Τόμας, Ναπολεόνι, Μεντί, Φαβάλι, Σουμπίνιο.

Ατρόμητος
 (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Οικονόμου, Φυτανίδης, Τάτος, Καραγκούνης, Νάστος, Αναστασάκος, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε