Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τον… κυνηγούν οι Ρώσοι – Θέλει να μάθει ο Ζοτς πριν το Final 4

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ασχολείται μόνο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα την αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης αλλά έχει στο μυαλό του και το φερόμενο ενδιαφέρον Ρώσων επιχειρηματιών για την αγορά του Παναθηναϊκού.

Μετά την πρόκριση της ομάδας στον τελικό της Α1, ο Ομπράντοβιτς ζήτησε να μάθει αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά του Παναθηναϊκού από Ρώσους επιχειρηματίες:

“Δεν γνωρίζω τι γίνεται ακριβώς με τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των Ρώσων, αλλά ελπίζω να μάθω τις επόμενες ημέρες τι ακριβώς θα γίνει. Θέλουμε να μάθουμε αν αυτά που ακούστηκαν είναι αληθή ή αναληθή. Ελπίζω ότι πριν φύγουμε για την Κωνσταντινούπολη, να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για όλα αυτά που ακούγονται. Αν έχουν βάση ή είναι απλά σενάρια. Όποια και να είναι απόφαση, θέλουμε να ξέρουμε πριν από το Final Four. Η δική μας δουλειά είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα για το Final Four. Αυτό μας απασχολεί και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο έργο μας. Θέλουμε, όμως, να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει.”
 
Όσον αφορά στην κατάσταση του τραυματία Μάικ Μπατίστ είπε: “Είναι καλύτερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και την Τετάρτη θα κάνει ξανά μαγνητική τομογραφία για να δει το ιατρικό team την πρόοδο της υγείας του.”

Από τη Ρόδο…πάει στην Πόλη – Στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε