Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τον… τελείωσε ο Εντίνιο

Ο Εντίνιο πέτυχε το χρυσό γκολ του ΠΑΟΚ
Ο Εντίνιο πέτυχε το χρυσό γκολ του ΠΑΟΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ΠΑΟΚ πήρε παλικαρίσια νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης και έπιασε τον Ολυμπιακό στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πριμ 100.000 ευρώ στους παίκτες από την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό και δραπέτευσε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Γ. Καραϊσκάκης. Έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους του Ολυμπιακού προς την διοίκηση. Συνθήματα υπέρ του Ερνέστο Βαλβέρδε ακούστηκαν στον δεύτερο μέρος.

Ο Μπάντοβιτς αρνήθηκε να ρίξει ευθύνες στους πρώην προπονητές του Ολυμπιακού

Ικανοποιημένος ο Σάντος από τη μέγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την γρήγορη αντεπίθεση και με τον Εντίνιο στο 18΄πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Πορτογάλος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το σοκ και σε ολόκληρο το πρώτο μέρος είχαν ελάχιστες ευκαιρίες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την είσοδο του Ντάτολο και του Λούα Λούα ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός αλλά δεν έφτανε εύκολα στην περιοχή του Χαλκιά.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο τέρμα όμως ήταν άτυχοι. Στο 66′ ο Βιεϊρίνια έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του εξουδετερωμένου Νικοπολίδη.

Στο 88′ ο Γκαρσία με εκπληκτικό φάουλ θα μπορούσε να πετύχει το πιο όμορφο γκολ της αγωνιστικής, όμως και πάλι το δοκάρι σταμάτησε την μπάλα.

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα οι φίλοι του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν την διοίκηση και φώναξαν το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα, Στολτίδης (70′ Ντουντού), Τοροσίδης, Ζαϊρί (46′ Λούα Λούα), Όσκαρ (46′ Ντάτολο), Ντιόγο.

ΠΑΟΚ
: Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν (81′ Παπάζογλου), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια (88′ Κουτσιανικούλης), Σνάουτσνερ, Εντίνιο (90’+2 Κριστιάνο).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε