Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τον “τιμώρησε” ένας… πρώην του – “Σφαλιάρα” Πανθρακικού σε Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά την ισοπαλία μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην Κομοτηνή από έναν πολύ καλό Πανθρακικό (1-0). Οι “πράσινοι” είχαν τις ευκαιρίες, αλλά ένας παλιός τους παίκτης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τους… τιμώρησε, παίρνοντας “εκδίκηση” για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα. Το “τριφύλλι” χάνει σημαντικό έδαφος για τον τίτλο, από την τρίτη κιόλας αγωνιστική!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας πολύ κακό πρόσωπο στην Κομοτηνή γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό με έναν πρώην πράσινο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, να τον “πληγώνει” και να κάνει εμφανή τα πολλά κενά στο ρόστερ των “πρασίνων”

Το “τριφύλλι” πλήρωσε ουσιαστικά την αστοχία του, αφού δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολτις ευκαιρίες που δημιούργησε, δείχνοντας έτσι πως έχει τεράστια αδυναμία στο σκοράρισμα. Από την άλλη η ομάδα του Πανθρακικού έδειξε καλά στοιχεία, ήταν πολύ καλά στημένη στην αμυντική της γραμμή και δίκαια πήρε την νίκη.

Πολύ καλός ρυθμός στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους. Το “τριφύλλι” είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά, εμφανίστηκε κινητικό μπροστά (καλή ανάπτυξη από τις πτέρυγες με τους Σισοκό-Σπυρόπουλο από τα αριστερά και Χριστοδουλόπουλο-Ζέκα από τα δεξιά) και μάλιστα δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 3′, όταν ο Φορναρόλι δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μετά την πολύ καλή μπαλιά του Χριστοδουλόπουλου.

Ο Πανθρακικός ισορρόπησε πολύ γρήγορα τον αγώνα και μάλιστα έκανε και αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Καρνέζη αρχικά με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου (13′) και το σουτ του Μπαϊκαρά (14′) το οποίο έφυγε άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση.

Ο Σισόκο ήταν ο πλέον απειλητικός παίκτης για τους “πράσινους” (βοήθησε τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά), αλλά η έλειψη του παίκτη που θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα φάνηκε ξανά. Απ’ την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν στημένοι πολύ καλά και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα κυρίως από την μεριά του Σεϊταρίδη.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να χάνουν δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά ο Κουίνσι (έδειξε πως έλειψε από τον Παναθηναϊκό) δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτσόπουλο στο τετ-α-τετ,ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος προσπάθησε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Καρνέζης απομάκρυνε. Το πρώτο μέρος έκλεισε με την ευκαιρία του Σισόκο στο 45′.

Αν και οι ευκαιρίες δεν ήρθαν με την ίδια συχνότητα με αυτή του πρώτου ημιχρόνου, ο ρυθμός στην επανάληψη διατηρήθηκε σε καλά επίπεδα. Ο Σισοκό συνέχισε να απειλεί τους γηπεδούχους, που έψαχναν μία πολύ καλή αντεπίθεση για να “πληγώσουν” τον Παναθηναϊκό.

Ο Φερέιρα πέρασε τους Μαρίνο, Μαυρία και Τοτσέ, η εικόνα του Παναθηναϊκού βελτιώθηκε, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων δεν επέτρεψε στους “πράσινους”. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ της νίκης, ήρθε ο Παπαδόπουλος στο 83′ για να πλασάρει σωστά τον Καρνέζη και να “πληγώσει” την παλιά του ομάδα!

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης (67’ Μίνγκα), Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μακροδημήτρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά (67’ Σπυλιοπείδης), Σαρακατσάνος, Λαδάκης. 

Στον πάγκο: Αντίλοβιτς, Μελίσσης, Κοντουγουλίδης, Μουνάφο, Κυβελίδης. 

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Ζέκα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (68’ Μαυρίας), Σεϊταρίδης (59’ Μαρίνος), Φορναρόλι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (70’ Τοτσέ). 

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Πετρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε