Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τον βγάζει μόνος του Ευρώπη – Ρεκόρ Μήτρογλου στο Περιστέρι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μήτρογλου σκόραρε για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι που έχει αγωνιστεί, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Λέτο και Γκέκα, έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και οδήγησε τον Ατρόμητο στη νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης. Με δέκα παίκτες από το 53′ οι Ακρίτες που μετρούν 8 συνεχόμενες ήττες.

Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Ξάνθη που προσπαθεί να βάλει τέλος στις συνεχόμενες ήττες αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά με εξαίρεση το δοκάρι του Μήτρογλου στο 37′ δεν έχασαν άλλες κλασσικές ευκαιρίες.

Στο 53′ ο Κομεσίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Όπως ήταν λογικό ο Ατρόμητος πίεσε και τελικά πήρε το τρίποντο χάρη σε εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Μήτρογλου στο 82′. Ο επιθετικός των γηπεδούχων πήρε τη μπάλα στο κέντρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Ξάνθη προσπάθησε στο τέλος να ισοφαρίσει αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την 8η συνεχόμενη ήττα της η οποία δεν αποκλείεται να τη βάλει σε περιπέτειες.

Ο Ατρόμητος έφτασε στους 47 βαθμούς και εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με την 6η του νίκη στα 8 τελευταία ματς.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τομας, Πίτου Γκαρσία, Μπάλλας (59′ Μπρίτο), Φυτανίδης, Επστάιν (65′ Αναστασάκος), Καραγκούνης (72′ Σφακιανάκης), Μήτρογλου, Δημούτσος.

 
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Στάσιακ, Φλίσκας, Βλαχοδήμος (64′ Μαρκόφσκι), Βασιλακάκης, Σουάνης (54′ Εντιμάρ), Πόι, Μαρσελίνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε