Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τώρα τον θυμήθηκαν - Στρέφεται ξανά στον Ντέμη η ΑΕΚ

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.03.2012 | 08:16
Πρώτη δημοσίευση: 24.03.2012 | 00:54

Αφού η διοίκηση της ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση, στράφηκε ξανά στην λύση του Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές για να βρεθεί ρευστό.


Οι μέρες περνούν και παρά την αισιοδοξία του Δημητρέλου πως η ΑΕΚ θα καταφέρει να βρει τα χρήματα για να επιβιώσει, αυτά ακόμα δεν υπάρχουν. Οι 300.000 ευρώ του Χατζηιωάννου και οι 300.000 του Νοτιά δεν είναι αρκετά και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ χρειάζονται ακόμα 1,25 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό θα μπορούσε να είχε μπει ήδη στα ταμεία  της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, αν η ΑΕΚ είχε δώσει τις εγγυήσεις και είχε τηρήσει τις προθεσμίες από το δάνειο που είχε εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαϊδης από τον Σαουδάραβα φίλο του, Τουρκί Αλ Σουνταϊρι.

Παρόλαυτα ο Ντέμης δεν σταμάτησε τις επαφές με Σαουδάραβες, αλλά και άλλους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μπροστά στο αδιέξοδο, η διοίκηση της "Ένωσης" στράφηκε ξανά στον Ντέμη και εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Κωστένογλου: Ομάδα πρότυπο ο Παναιτωλικός


   Διαδώστε αυτό το άρθρο