Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Τόρες: Η Λίβερπουλ είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Τσέλσι!

ΦΩΤΟ REUTERS.
Μπορεί για τους φίλους της Λίβερπουλ να αποτελεί “κόκκινο πανί” μετά την μεταγραφή του στην Τσέλσι ωστόσο ο Ισπανός επιθετικός έδειξε πως δεν ξεχνάει όσα έζησε στο Άνφιλντ.

«Η Λίβερπουλ θα είναι πάντα κάτι ξεχωριστό για μένα. Η ιστορία της δείχνει ότι είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Τσέλσι αλλά τώρα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Είμαι χαρούμενος που έχω αγωνιστεί και με τους δύο αυτούς συλλόγους. Όμως η Τσέλσι είναι όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι οι πιο δυνατές ομάδες τα τελευταία δέκα χρόνια», ήταν τα λόγια του Τόρες στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser.

Οσο για τον λόγο που αποχώρησε από το Άνφιλντ, ο Ισπανός δήλωσε: «Τα χρήματα δεν ήταν τα πιο σημαντικά, έφυγα επειδή είχα χάσει τον ενθουσιασμό μου και ήθελα να πάω κάπου για να βελτιωθώ. Όταν όλα έγιναν χειρότερα, η Τσέλσι εμφανίστηκε και έδειξε ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα».

Ο Τόρες αναφέρθηκε και στο κλίμα που συνάντησε με την μεταγραφή του στο Λονδίνο: «Έχω εκπλαγεί ευχάριστα από την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Τσέλσι. Νόμιζα ότι θα ήταν πιο απόμακροι, αλλά όλα είναι πολύ καλά. Γελούν, κάνουν αστεία και είναι μία όμορφη ατμόσφαιρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε