Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τόρες προς Αδαμίδη: Απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού θέλησε να διώξει την οποιαδήποτε αμφιβολία υπάρχει γύρω από το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης, σε τετ-α-τετ που είχε με πρόεδρο των “κιτρινόμαυρων”. Ραντεβού Αδαμίδη για τον Γεωργιάδη.
 
Παρόλο που ο Μανόλο Χιμένεθ πριν αναχωρήσει για την Ισπανία είχε συμφωνήσει με τον Σταύρο Αδαμίδη, προκειμένου να συνεχίσει να… κρατά το τιμόνι της ΑΕΚ, ωστόσο τα δημοσιεύματα που τον έφερναν σε πάγκους ομάδων από την Πριμέρα Ντιβισιόν εξακολουθούσαν να εμφανίζονται.
 
Τα πάντα βεβαίως θα ξεκαθάριζαν στο ραντεβού της Πέμπτης, ανάμεσα στον Ισπανό τεχνικό και τον Σταύρο Αδαμίδη. Όμως ο μάνατζερ του Χιμένεθ, ο οποίος έφτασε νωρίτερα στην Αθήνα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο πριν καν ξεκινήσει η αυριανή συνάντηση.
 
Σε τετ α τετ που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο Αλβάρο Τόρες ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά το μέλλον του πελάτη του, αφού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία σκιά στην συνεργασία του Χιμένεθ με την ΑΕΚ.
 
Είναι αφοσιωμένος απόλυτα στην δουλειά του στην ΑΕΚ και δεν υπάρχει τίποτε άλλο”, φέρεται να μετέφερε ο Τόρες στον πρόεδρο της Ένωσης και παράλληλα να επανέλαβε ότι οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού παρερμηνεύτηκαν.
 
Ξεκαθαρίστηκε επίσης πως στην αυριανή συνάντηση, θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα μεταγραφών και εν γένει προγραμματισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε