Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τοροσίδης: Χρέος μας να μείνουμε εκεί

Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Βασίλης Τοροσίδης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μοναδικό χαρακτήρισε το συναίσθημα της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μέσω του προσωπικού του σάιτ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τη συνέχεια στο πρωτάθλημα αλλά και την εθνική ομάδα.

 
“Πρόκειται για μια σπουδαία νίκη αυτή που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Κυριακής. Το συναίσθημα του να νικάς τον Παναθηναϊκό είναι μοναδικό, ακόμα κι όταν δεν αγωνίζεσαι. Ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μας, στον πρόεδρο και φυσικά στον φανταστικό κόσμο του Ολυμπιακού που η συμβολή του σε αυτή τη νίκη ήταν καθοριστική. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν την ψυχή τους για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη. Ένα ξεχωριστό μπράβο στον Κώστα Μήτρογλου που πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης. Χρέος μας από εδώ και πέρα είναι να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στον κόσμο του Ολυμπιακού. Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς με τη Skoda στην Ξάνθη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε κι αυτή τη νίκη.
 
Φυσικά θα πρέπει να αναφερθώ και στη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι όνειρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση και φυσικά μεγάλη υπόθεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ να έρθουν οι αγώνες και μακάρι να πάμε την Ελλάδα όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε