Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τότεναμ και Ξάνθη κρίνουν το μέλλον του Φερέιρα

Τότεναμ και Ξάνθη κρίνουν το μέλλον του Φερέιρα

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό παρά τα 6 σερί ματς χωρίς νίκη, την ώρα που δέχεται πιέσεις από τους συνεργάτες του για άμεση λύση της συνεργασίας. Στην διακοπή, μετά τους αγώνες με Τότεναμ και Ξάνθη, η τελική απόφαση. Χάνει τον αγώνα με τους Λονδρέζους ο Μπουμσόνγκ, αγωνία για Βελάσκες.

Μετά τη νέα κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τη νέα απώλεια βαθμών οι υποστηρικτές του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Παιανία είναι ελάχιστοι, αν όχι ένας.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να στηρίζει τον Πορτογάλο, ωστόσο αρκετοί συνεργάτες του πιέζουν για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Οι υποστηρικτές αυτής της άποψης υποστηρίζουν πως ο Φερέιρα δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο στην ομάδα και πως η κατάσταση γίνεται χειρότερη μέρα με τη μέρα.

Ο Αλαφούζος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να δώσει μία περίοδο χάριτος στον 66χρονο τεχνικό και να πάρει τις αποφάσεις του κατά την διακοπή λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ. Όπως προκύπτει, λοιπόν, τα δύο επόμενα παιχνίδια, με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ και την Ξάνθη στα Πηγάδια, θα κρίνουν εν πολλής το μέλλον το Φερέιρα και αν ο Παναθηναϊκός εξακολουθήσει να έχει το ίδιο πρόσωπο ο Πορτογάλος θα αποτελέσει παρελθόν.

Χάνει την Τότεναμ ο Μπουμσόνγκ – Αγωνία για Βελάσκες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε