Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τότι: Θα περιορίσουμε τον Σισέ

Προετοιμασμένος για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Φραντσέσκο Τότι
Προετοιμασμένος για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Φραντσέσκο Τότι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κανένα περιθώριο λάθους δεν έχει η Ρόμα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκο, τόνισε ο Φραντσέσκο Τότι. Σεβασμός αλλά όχι φόβος για τον Σισέ.

“Παρακολουθώ την πορεία του Παναθηναϊκού και αυτό που έχω να πω είναι ότι πηγαίνει εξαιρετικά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνουν ενθουσιασμό, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν οι οπαδοί, παράγοντας που δεν πρέπει να παραβλέψουμε. Είναι αβαντάζ για εμάς ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στη Ρώμη”, δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα” ο capitano, αναφορικά στις αναμετρήσεις με το “τριφύλλι” για τους “32” του Europa League. 

Ο Φρανσέσκο Τότι στάθηκε στην εξαιρετική περίοδο “φόρμας” που διανύει ο Τζιμπρίλ Σισέ. “Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω κανέναν παίκτη, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό. Σίγουρα όμως θα πρέπει να δέιξουμε προσοχή και να είμαστε εξαιρετικά προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τον Τζιμπρίλ Σισέ. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό επιθετικό, που μπορεί να γίνει επικίνδυνος στον αγωνιστικό χώρο”, είπε ο Τότι και συμπλήρωσε: “Το ότι τον σεβόμαστε δεν σημάίνει ότι τον φοβόμαστε. Με την άμυνα που διαθέτουμε μπορούμε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για να τον περιορίσουμε και να μην τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε